Wednesday, March 3, 2010

Coretan Malas

Hari nie aku teramatlah bz, bermacam2 nak kene buat, itulah inilah. Dan lately bnyk pulak projek yg masuk. Pening kepala bukan sebab per cuma kaki tangan syarikat tak ckup, so mmg company pun tgh cari org lately aku pun bnyk apply job kat tempat lain manerlah tau klau ader offer bagus better pergikan. Anyway hope aderlah rezeki aku dimana2. Project kat tangan dah berlambak, kene siapkan claim elken kk, dayabumi pricing tgh buat, prepare contract doc utk penang hill punyer project, prepare claim astro arena, kene chase main con utk contract astro arena.. keje 24jam pun tak tentu boleh hbis kesemuanya. uish tue pasal dlam kesibukkan nie aku tetap chat jugak dngan kengkawan yerlah nak hilangkan stress. kojer jer pun boleh naik gila gak. tak tahu nak merepek lagi, jari pun dah penat menaip.. dan otak pun takder idea.


tak sabar nak ambik adam chubby2 dari taska

No comments: