Monday, August 8, 2011

Block Memblock




Huhu feel so long tak update my blog, my diary nie. Rasa nak story pasal manusia2 yg suka block, block ape?? Haha bukan block kete or what, pasal block wall dia kat fb!! Pelik klu rasa tak suka delete jerlah dlm fren list sng citekan. So obviouslah klu nak block wall tak bagi org tue tgk serupa tak payah add dia jadi frens. Hahaha kan lagi snang tak menyakiti dan di sakiti. Aku tak kisah pun tak kwn ngan dia hahaha tak mendatangkan untung pun tak kisahlahkan doakan jer dia bahagia selamaanya, Amin


Sent from my BlackBerry Bold 9780® wireless device

Thursday, August 4, 2011

Salam Ramadhan





Dah bulan Ogos, bulan Islam ialah bulan Ramadhan. Maknanya bulan pose, bulan yg paling di rahmati dlm bnyk2 bulan. Syukur aku masih lagi bernafas merasai nikmat berpuasa. Ini Ramadhan ke 2 aku di KGP, Allhamdulillah pnjang jugak jodoh aku ngan KGP. Happy sbb tak payah nak fikir pasal jam2 nie, bazar pun dekat bestnya, bazar terpanjang di area Tasik Permaisuri, Cheras. Mmg best kat bazar kat sini tapi tuelah nafsu manusia niekan, semua nak beli, semua nampak sedap jer, tapi bila rasa hampeh je, apa pun harap aku dapat apa yg aku idamkan huhuhu :)




Sent from my BlackBerry Bold 9780® wireless device

Tuesday, August 2, 2011

There's a time I feel lonely

Aku manusia biasa, manusia yg ada hati, manusia yg rindukan kisah dahulu. Adakah ada org akan faham aku, adakah org akan faham kisah aku, aku kehilangan semuanya, aku hilang mak aku. Ada tika aku amat rindukan nya. Aku masih perlukannya. Ya Allah aku tak mampu, aku terlalu rindukannya. Aku tak mampu utk kuat selamanya. Kadang aku letih, letih dan letih



Sent from my BlackBerry Bold 9780® wireless device