Monday, August 8, 2011

Block Memblock




Huhu feel so long tak update my blog, my diary nie. Rasa nak story pasal manusia2 yg suka block, block ape?? Haha bukan block kete or what, pasal block wall dia kat fb!! Pelik klu rasa tak suka delete jerlah dlm fren list sng citekan. So obviouslah klu nak block wall tak bagi org tue tgk serupa tak payah add dia jadi frens. Hahaha kan lagi snang tak menyakiti dan di sakiti. Aku tak kisah pun tak kwn ngan dia hahaha tak mendatangkan untung pun tak kisahlahkan doakan jer dia bahagia selamaanya, Amin


Sent from my BlackBerry Bold 9780® wireless device

No comments: