Tuesday, August 24, 2010

Menghilang???

Mana menghilang??? Tak kemana pun cuma tak dapat nak update blog nie seperti yg selalu di lakukan.. hik hik duk tempat baru mestilah payah nak update blog nie kan, lagipun tak ada internet access kat computer i, so maknanya kene fokus kerja lah kan. Macammana life kat tempat kerja baru, erm tempat kerja baru nie kat site so kiranya  boleh ada gak time nak menular2 kan. Jaga site hospital so oklah bnyak gak new things belajar sebagai main con yerlah dulu keke consultant qs taraf pun tinggi kit hahaha padahal sama jer. At least aku try new environment yer tak. Oklah happy of coz working here alot of frens and a lot of new things to learn. Bab2 menular mulanya tak reti gak tapi hik hik dah reti dah... yerlah tak macam kerja kat ofis lama yg bz gila nak mampus kan. Lagipun yg pnting dekat ngan umah kalau adam demam ke aper ke leh jenguk dia dengan cepat, leh ada masa bawak dia ke klinik leh curi2 time2 sikit.


mama, adam dah ada gigi comel tak saya
hik hik


Banyak benda benarnya nak story pasal Adam nie, story pasal pengasuh 4 hari, story pasal journey aku cari pengasuh utk Adam, citer pasal progress Adam yg tak dapat aku nak story kat sini, citer pasal family aku.. erm a lot of tears pada aku, ada masa nanti saya kasi citer ok. Anyway i'm happy walaupun what i'm expected to get in here, i tak dapt but kita sebagai manusia bersyukur dan doakan segala kebaikan yg ada dan di limpahi rezeki dari nyer.