Friday, January 23, 2009

My Wedding Card








All of this is my wedding card design & designed by Kanda & Dinda Wedding Card, for me they done a very good job, pantas dan cekap.. salute to u all tau
Wait the finished one


Web Kad Kahwin

Pening masa nak cari wed card coz kitaorg dah tau masa dah suntuk nak cari kad, tak sempat nak pie tempah lagi... penat explore kat internet tgk macam2 laman web, bila tgk balik bnyk yg interesting tapi i paling minat these 3...
b)www.thekadkahwin.com
c)www.kadkahwinku.com
So i rekomen to you all these laman web, mmg best tau the design very2 nice

Wedding Preparation; The List

Deeply in Love; Two hearts become one

My wedding is already near, preparation pun dah start buat, so below is my checklist:

a) Pelamin
Status: dah tempah tapi nak kene confirm just buat kat bentong
b) Baju nikah + wedding
Status: dah siap tgl cari benda2 kecik
c) Kad Kahwin
Status: tgl nak printing tgh bulan 2 can buat collection
d) Photographer
Status: already got for both sides
e) Cenderahati
Status: Belah pempuan tak decide nak bagi aper lagi
Belah lelaki dah siap the cenderahati
f)Catering
Status: Kat Perak tak cari lagi
g) Permohonan Kahwin (most important)
Status: Borang tak isi lagi tapi pihak lelaki dah hantar permohonan
h) Mak Andam
Status: Tak cari lagi
j) Hantaran Kawin
Status: Dah beli sikit2


Sadness Memories Remained


Just want to share the date that i will remember through my life
a) 21-3-2007 , mak yg tersayang menghembuskan nafas yg terakhir, i the last one yg tak dapat tgk mak... (i miss u mak)
b) Raya 2007 yg pertama raya tanpa ibu, sedih tak ader makanan just ayg ader adik, abang ngan abah, pegi tgk kubur arwah mak pagi raya
c) Oktober abg decided pie ireland ambik master + PHD coz Petronas tanggung
d) January 2008 - ingat nak tunang tapi tak jadi coz akak kater biar hal arwah mak settlekan dulu
e) May 2008 - arwah pakcik meninggal after 1 month koma
f) 10 September 2008 - abang ipar meninggal dunia sebab serangan asma
g) Raya 2008 - Just aku jer balik kmpung, just alone sedih sangat

I luv u mother; god loved you more

Blogging.... Hard Things to learn


Sharing The Love :)
Ermmmm this merupakan first time nak buat blog...
Actually not the 1st time mmg dah lamer ader niat n sebenarnyer dah buat tpi tak der encouragement dari diri sya sendiri...
5 Alasan sebab tak buat blog dari awal :-
1) Masa- bcoz bz ngan keje yg berlambak, keje sampai lewat malam... mmg perah tenaga
2)No Idea
3) Tak pandai nak cantikkan blog
4) Mood asyik swing jer
5)Takde pendirian... kejap nak buat kejap tak nak buat


5 Alasan nak buat blog THIS YEAR, THIS MONTH, THIS HOUR, THIS MINUTE
1) To share my story
2) To share my feelings
3) To share my thought
4) To share my day
5) To share the LOVE
For this day i try to make this blog to be my soulmate