Thursday, November 25, 2010

New Environment...:)

Huhu hye all, lama rasanya tak berblogging, rasanya dah kemaruk dah blogging balik nie. Banyak benda yg tak update lagi nie kat blog. Dah 2 bulan rasanya kami duduk di ofis baru yg agak selesa daripada ofis yg lama. Ofis lama aku dulu hanyalah dalam kabin jer, sekarang kat Apartment D. Huhu best2 tapi bnyk gak pro & kontranyer. dulu kat kabin senang kit nak ngular bb dekat ngan laluan masuk site, toilet pun dekat, kalau tak larat nak keje lepak kat surau kat heritage jer, zuhur dan asar pun boleh pergi. Huhu lanie dekat ofis baru nak ngular kene lalu bnyk halangan, hik hik, bukan selalu pun ngular tau. Nak pie toilet pun seksa sebelum ada toilet kat sini. La nie sembahyang pun kene jamak, sembahyang hujung2 waktu jer. Tapi aper pun kami disini agak selesa. Yang pastinya.



Ofis para2 QS, 
tempat duduk i paling depan tau, depan dinding gitu


Well it s getting better and better here, walaupun rindu pada kerja2 consultant. But i tak regret tinggalkan CPK to get a new experience, new work exposure and new frens indeed.


Monday, November 1, 2010

!!!@$^&!!!@#$%


Entahlah hari nie rasa cam terusik sikit hati, payah nak cakap kenkadang terasa gak cam aku nie macam melampau sangat, melampau ke sangat aku nie??? huhu sedih bangat rasa, Dahlah rindukan Adam.. Org boleh lak pulak terasa hati ngan lawak aku nie, lpas nie payahlah aku nak melawak lagi takut org terasa dan ambil hati ngan lawak aku.Asyik nak jaga hati org jer...