Thursday, August 4, 2011

Salam Ramadhan





Dah bulan Ogos, bulan Islam ialah bulan Ramadhan. Maknanya bulan pose, bulan yg paling di rahmati dlm bnyk2 bulan. Syukur aku masih lagi bernafas merasai nikmat berpuasa. Ini Ramadhan ke 2 aku di KGP, Allhamdulillah pnjang jugak jodoh aku ngan KGP. Happy sbb tak payah nak fikir pasal jam2 nie, bazar pun dekat bestnya, bazar terpanjang di area Tasik Permaisuri, Cheras. Mmg best kat bazar kat sini tapi tuelah nafsu manusia niekan, semua nak beli, semua nampak sedap jer, tapi bila rasa hampeh je, apa pun harap aku dapat apa yg aku idamkan huhuhu :)




Sent from my BlackBerry Bold 9780® wireless device

No comments: