Monday, March 22, 2010

Adam & Mama berhujung minggu

Hujung minggu bersama family is the best therapy, so bless dengan adanya kehadiran Adam dalam hidup aku. Memang amat2 bersyukur, yerlah ramai jugak pasangan yg dah kawin bertahun2 pun masih tak punyer zuriat. Tapi yg terbaliknya pasangan yg hanya gemarkan "seks" dan terhasillah bayi dari hubungan terlarang tue sgp membuang bayi merata2. Erm tak senonohkan, tak rasa ada simpati ke dalam diri, buang darah daging sendiri di tong samaph, di campak ke sungai, di flush dalam toilet, makin rendah agaknya martabat diri mereka. It just a piece of my mind on their behaviours that same like animal or more worse than animals it self.



Mama & Adam chubby2



Weekend nie aku tak pie maner2 pun just stay kat umah agar Adam semakin sihat, good news Adam dah makin ok, taklah sakit mcm hari tue. Melayan Adam mmg best, penat mmg penat yerlah mana nak buat itu nak buat ini kan. So time tuelah Adam dan mama main sama2, tido sama2, gelak sama2 hehe sonokkan Adam. La nie kegemaran Adam ialah suka main kain, mmg ada jer kain dekat dia, mmg dia akan grab dan cuba masukkan dalam mulut, klu tak dapat aper2 kain pun dia sure akan try tarik baju dia smpai keatas dan cuba nak rasa baju dia sendiri.



Adam tgh main dngn toys dia, klu boleh nak grab semua buh kat mulut dia




Dah start pegang botol sendiri, manage to hold walaupun sekejap


Lagi satu Adam dah start pegang botol dia sendiri, sibuk jer usik tangan mama dia. Tolak2 tngan mama dia mcm terror jer nak pegang botol sendirikan Adam. Yg paling tak tahan dia tak suka baring, dia suka duduk. mcm dah kuat jer pinggang tue kan Adam, mmg Adam akan cuba angkat badan dia sendiri so dia boleh duduk.


my lil boy


No comments: