Wednesday, May 5, 2010

Interview Marathon

lari jgn tak lari


Bulan nie aku intervie marathon, nak cari kerja dengan secepat mungkin, hihi. Bukan per tak salahkan nak cari kerja lain. Ubah angin, kenapa nak kerja dengan org yg tak menghargai kita, nak jugak perubahan dalam hidupkan. Setakat nie yg terbaru dah 10 interview aku dah pie, dah ada jawapan pun tapi sajer nak tgk yg mana adalah yg terbaik tak salahkan. Tgk gaji, tgk environment , tgk ofis, tgk nature of works, hihi. Doakan aku for the best dalam episod pencarian kerja nie. Time nak interview dok fikir nak kasik excuse per tak dtg kerja, selalu sngat EL , lanie ambik MC terus huhu. Takper bohong utk kebaikan tak salah pun. Pandai jer akukan. Oklah all the best for me hope dapatlah kerja yg dekat ngan umah tue kat Wisma Zelan hopefully. huhu.


No comments: