Monday, May 17, 2010

Adam Officially 5 Months

Huhu officially Adam sudah 5 bulan, lanie dah 5 1/2 bulan dah. Tak cayokan. Copat jer masa berlalu. Dulu tgk baru 3 bulan tgk tup2 dah 5 bolan dah si kecik nie. Adam dah dapatkan injection utk 5 bulan, huhu tak sangka dia tak nangis pun, bunyi pun tak. mesti kulit dia tebal so taklah rasa sangat jarum tue kot. Hihi. ntahnya. oklah tak nangis tapi nurse yg inject dia pulak mengelabah riso tgk budak nie tak nangis.


Latest info on Adam


  • Dah kenai muka pak dan mak dia, hihi mmg dari perut lagi dia kenai mak dia, tapi lanie dia dah betui2 kenal kebulatan muka mak & pak dia.

  • Berat dah 8.80kg, 79cm panjang BMI still ok

  • Dah ada 2 gigi

  • Sudah pandai golek2, niarap dan golek

  • Suka gelak + ajak org sembang kat nursery
mari tgk kartun


  • Suka tgk kartun dah sekarang, klu dia nangis or tak ada mood, kasi tgk kartun dia terus senyap
    mama tak nak layan Adam
    mama pun tido
    Adam tidolah jugak

  • Sudah pandai tido sendiri, hihi kenapa aku ckap dia dah pandai tido sendiri?? dulu dia tido buai bila time nak tido, la nie dia nagntok dia tido sendiri terus. Hihi tau ramai anak yg senang nak tido gakkan, nie ajaiblah bagi saya, pandai dah dia.



1 comment:

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/