Saturday, April 10, 2010

Dah Jumaat

ba-chak


Yahoo dah Jumaat, klu jumaat maknaya esok adalah Sabtu. Kalau esok Sabtu maksudnya masa utk berehat bersama2 Adam kat umah. So time nie lah dikira baru betul aku jadi fully housewife time tuelah aku dapat mandikan Adam chubby2, kemas umah dari habuk, kemas almari baju, kemas dapur, ceh mcm bnyk benda jer nak kemas bukannyer duk umah teres duk kat Apartment, bila agaknya nak pindah duk umah teres?? Dari tahun lepas planning this year aku akan dapat keje baru kat area Gombak, Batu Caves, Wangsa Maju or Damansara, tapi erm no rezeki lagi nak pindah. Takperlah at least kumpul duit dulu utk episod pemindahan rumah nanti. Tak tau nak celoteh aper lagi mata pun dah ngantok sangat dah nie, cepatlah pukul 6.00 ptg nak balik nie. Yeay Ahad nie Adam dah turn to 4 months. Semoga sihat yer anak mama.

No comments: