Wednesday, April 14, 2010

Adam & Disney Cartoon aka Mickey Mouse, Donald Ducks & Goofy

Rutin Adam dah berubah lagi, tapi tak lah abnormal. Sejak Adam kene selsema + kahak + batuk sebelum dia nak masuk 4 months, rutin tido dia dah berubah sbb susu dah dikurangkan. Skrg Adam akan tido kul 7.00 mlm sampai kul 10.30mlm then bangun utk minum susu, then dia tido balik, kul 2.30 pagi dia bangun dan minum susu, then dia tido balik, kul 5.30 pgi dia akan bangun balik then minum lagi susu. Then dia akan tido balik dan bangun kul 6.30 pagi semata2 nak tgk kartun kegemaran karekter Disney. Huhu hadoi bertuah betul anak mama nie. Tpi after jer dia dah masuk 4 months, Adam dah tukar rutin balik, kul 7.00 or 7.30mlm tido then kul 12.30tgh mlm bngun minum susu, kul 3.30 or 4.00pagi akan bngun balik minum susu dan tido balikdan 6.30pgi bngun dan tgk kartun kegemaran.


Sejak Adam dah masuk 4 months, mmg bnyk skill yg dia dah tunjukkan, suka hentak kaki, kalau nak mintak susu, mulut makin bising then klu nampak botol mmg nampak seolah2 dia mmg kelaparan sangat, suka mengiring (nie semakin terror), suka babling (tambah2 bila tgk kartun, gelak sorang2 pun ada). Sekarang pengasuh kat nursey ckp, adam dah makin lasak, tidor pun dah berpusing2. Huhu, oklah tue kan at least dia ada progress. So skrang mmg Adam suka gila tgk kartun disney, mmg tak berkelip mata, sambil gelak, ngan kuar bunyi + hempaskan kaki dia. Hihi oklahkan layanlah kartun tue, janji mama kamu nak siap2 pie keje. Takper2 esok aku akan ambil pic Adam masa tgh happy tgk kartun.




i luv this cartoon mama





No comments: