Monday, August 10, 2009

Serabai Day

Erm kelakar tgk gambar kat bawah yg menunjukkan keserabaian terlampau aku sejak ngandung nie, pagi tdi tersnagat serabut kepala otak, sbb kene bangun awal pagi tuk bersiap2 ke Klinik Ibu Mengandung DBKL yg dibuka seawal pukul 7.30 pagi tpi mmg kene pegi cepat utk dapatkan no yg terawal. Alhamdulillah senang dapat parking tak susah, then terus jalan dngan laju ke klinik, tgk tak ramai pun ibu yg check up so budget no dlm 1-20, yup aku dapat no ke 15. Lpas aku sampai barulah ramai ibu2 yg smpai.



Erm nie nak tunjuk perut ke tunjuk per???




Hari nie nurse bagi ceramah mengenai cara2 memandikan bayi, mmg kelakar sesi nie coz ader demo pakai patung bayi, imagine itulah anak anda. Hari nie aku timbang dah naik 1.5kg lah, erm dah berat tpi dah ikut pertambahan yg sepatutnya dan aku kene suntikan hari nie. So mmg hbis awal hari nie dalam kul 10.00 pgi dah siap, so ingat nak pegi ke HUKM utk ambik darah tpi smpai HUKM parking sudah full jdi aku pun balik utk menuju ke ofis, lagipun lengan sbelah kiri berdenyut2 jer. Masih larat juga aku utk drive, lagipun perut ku tak besar sangat, still ok coz mengandungkan baby boy. harap2 bila kuar pun baby boy.



mama to be





Baby ku dah kerap bergerak, this is the time that u feel very grateful, thanks Allah for your precious gift that make my family so complete.














* sejak perut ku mkin bulat, husband dah start panggil aku chubby-chubby,maner ader chubby ok

1 comment:

a m b e r h u n n said...

huhu.sis!
jagan lupa kasi tau bila dah bersalin nanti eh.

baby boy?
waa...best2.hero dalam famili nanti.yeah!