Thursday, August 13, 2009

Congrats Noly




model tak menjdi tpi oklah nak tunjuk tudung




Aper kaitan tajuk nie dengan gambar kat atas tue??? Sorry a little bit sexy ader sikt lubang2. Actually nak wish congrats kat noly my frens (really good fren) now dia dah bergiat dalam bidang bisness online dengan jualan tudung secara online ini website beliau http://shawlnme.blogspot.com/. Dlam gambar tue merupakan cth tudung yag di jual olh cik noly nie iaitu tudung shawl. Design and colour tudung nie pun bnyk so ini merupakan first percubaan noly utk bergiat dlm bisness online. Aku pun tgh cari idea nak involve dlm bisnes aper tpi after deliver bru fikir nak jual pe.









Congrats Noly....leh bgi diskaun dah promote nie

1 comment:

Y-Lon Shawl said...

bel.. :)
tQvm.... terharu ar..
tapi nly stil baru g..
diskaun leh jew..
owh, hari tue x bg ek...
hehehe