Monday, August 24, 2009

Baby Marah Mama ke??

Hari nie dah hari ke3 berpuasa, banyk gila dugaan berpuasa bagi org yg mengandung seperti ku ini. Hari Sabtu & Ahad baby tak bnyk bergerak maybe sahur dah mkan bnyk, aku dan husband pun tak keluar ke mana rehat di rumah sahaja. Tpi hari nie tak tau knapa baby mcm marah sngat, duk tendang2 jer mama dalam perut, maybe lapar sangat kot, sbb mama tak mkn bnyk pagi tdi, tak lalu nak mkn. Tendang dari pagi smpai ke ptg. Kene usap perut dan ckp mama puasa hari nie sorry tak mkn bnyk tadi, baby sabar tau. Sabar for mama. Balik umah buka puasa, mkn jer baby dah happy menari jer, atau baby rindu kat papa yer. Rindu papa usap perut mama.




happy mama




dah besar dah perut ku



hope my baby more cute than this baby







*mama sayang baby*

No comments: