Monday, August 17, 2009

Baby Shopping


Hari Ahad yg lepas aku dan husband cadang nak beli brangan bayi sbb ader baby fair kat Jusco Balakong... so this is our first shopping spree utk beli barang baby usia kandungan ku pun dah 6 bulan. Just tak bnyk yg tinggal kami just beli basics things jer mcm lampin, mittens, set barangan bayi, mcm lotion, bedak, barang mandi tpi kami beli pek kecik sahaja takut nanti bila beli yg besar allergi pada baby. Aku pulak asyik khusyuk tgk barang bayi dan harga pun agak berbaloi utk di beli. Bnyk jugak less.




nie set tidor baby (baby mattress) warna biru sngat cute kan dan murah sahaja....




nie pulak baby mittens












*baby, kaki mama lenguh gila... papa nak bubuh mama dalam trolley

No comments: