Friday, March 20, 2009

Weekend Planning

This weekend dah planning ngan husband nak pie this tempat, harap2 jadilah



Planning 1 : Ikea Shopping









nak pie shopping kat ikea utk hias umah so hrp boleh borong bnyk benda hopefully coz husband sya nie mmg tak suka jalan tempat crowded, dia lagi suka pie tgk wayang dari jalan2 window shopping yerlah lagi pie ngan pompuan mcm saya yg mmg kuat cari barang, tak beli tapi suka belek2 dulu klu berkenan mmg terus beli takder fikir2 pun. so janji i satisfied... (ini mmg perangai ku, harga belakang kira), tue pasal sya lagi suka jln sorang bila cari barang. paling susah bila nak dia punyer opinion... mmh susah (sorry yer hubby)



so IKEA i give u warning please stand by for my arrival, sbb i nak menjelajah seisi tempat..... so azila keep u strenght... yg pasti aku kan kuar awal dari umah utk mendapatkan parking di ikea... tak sabar nak hbiskan duit yg takk berapa ader....



----------------------------------------------



Planning 2 : 1st Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2009



Bila terbaca cerita pasal this event, mmg excited gila nak pie, kat malaysia ader hot air ballon ada percaya tak.? aku tak harap sangat dpt pie coz aku tau mesti akn crowded gila ngan nak cari parking lagi, nak tangkap gambar ngan hot air balloon.. so mlm nie aku akn memujuk suami ku, hrap dia nak pegi









variety of hot air ballon, nice is it???
can't wait








all this picture aku ambil dari this website http://www.myballoonfiesta.com/ seronokkan yerlah 1st event lagi so for sure best







*papa, mama nak pie*

No comments: