Thursday, March 12, 2009

Headache is coming

Rasa baru sekejap jer cuti, ckp cuti kawin mestilah nak lamerkan. Mmglah tpi ade budget cuti maner tau nak pie bercuti ke??? ermmmm.. smpai ofis hari rabu tgk bersepah drawing atas meja, budget mesti aku punyer keje... adoi diaorang nie tlglah bagi aku rest sikit,,, aperpun ader drawing yg perlu buat 2nd cost estimate utk elken factory kat subang dan mmg ader a lot of major changes, adoi malasnyer dah tentu aku wajib kira elements yg paling bnyk............ adoi headache pun dah dtg...nak wat camner semua nie aderlah tanggungjawb so nak duit kene keje




The drawings yg akan buat ku headache
adoi tak tahan





adoi mmg bnyk kot nak kira






the floor plan


----------------------------------------------------------




Walaupun kojer bnyk tak menghalang utk ku sentiasa update blog nie, mmg rajin update blog nie.....




cutekan girl nie, sambil menyelam minum air ok
inilah blog aku



No comments: