Thursday, March 12, 2009

Hantaran Lelaki to Pempuan

Last Sunday 8-03-2009, is my wedding just a simple ceremony just ada soleminization ceremony yg dijalankan di masjid parit 7b sungai manik, just for now sy download part by part tak syok nak story semua, biar part by part baru menarik. So for now i download the hantaran picture dari pihak lelaki. so lelaki bagi 5 hantaran dan pempuan balas 7 hantaran pada pihak lelaki



Orange Cake Flavour






actually i pun tak tau kek nie rasa aper i think orange flavour,
quit ok tpi the cream i tak berapa suka sangat so lemak sangat,
tpi habis jugak di sental oleh anak sedara saya siti hajar
yg mmg suka makan cake, tak kiralah kek aper



--------------------------------------------------------



Rantai Tangan & Mas Kawin (Rm101.00)





nie pulak aderlah pemberian dari suami, rantai tangan untuk
batal air sembahyang dan jugak duit mas kawin yg diubah
oleh mak mertua ku sendiri



-----------------------------------------------------------



HandBag "carlo rino" & Sepasang Kain






yg nie pulak handbag dan juga sepasang kain utk baju
kurung (lambat lagilah nak pie tempah baju)


---------------------------------------------------------



Senaskah Al Quran & Telekung Sembahyang




yg nie aderlah hantaran senaskah al quran &
telekung sembahyang


-------------------------------------------------




Set Barangan Badan dari "Crabtree Evelyn"







yag nie pulak set barangan badan dari Crabtree & Evelyn
yg dipanggil "evelyn rose", mmg wangi and lasting




-------------------------------------------------------




pic of all hantaran , not all lah


* credit to the photographer my husband, sorry i lupe nak ambik gambar hantaran dia *
sorry papa u still luv me kan


No comments: