Friday, March 27, 2009

Never Ending Workload !!!

Semakin lamer, semakin banyak pulak keje. Erm bukan tak suka keje tpi kdg2 bila bnyk sngat keje yg dtg menimpa2, padahal kita nak fokus tuk this job., tup tup nak kene wat keje lain pulak. otak bukan ader dua kan??? so minggu nie aku fokus pada this projects yg bnyk memeningkan kepala.




Revised 2nd Cost Estimate CMP Factory for Elken Group

semua org tau elken groupkan, so skrg tgh dlm peringkat 2nd cost estimate for GMP factory diaorng kat USJ, so kene buat re measurement coz the layout are totally change, biasalah bila dah change nak kene re measurement utk kuarkan budget baru, mmg berpeluh2 gak buat nie bkn aper akulah yg buat segala measurement, tpi aku ttp suka....






floor plan




coloured to differentiate the finishes




UOL Residency - 31st serviced apartments


yg nie pun mmg bring headache, a lot of discrepencies on this projects so tugas aku utk prepare contract documents, progress claim for them.



contract documents




tender documents




the plan for serviced apartments




public areas floor plan

No comments: