Tuesday, March 24, 2009

Ikea Shopping Spree

Last Sunday kitaorg pie ikea jer, duit takder just pegi utk survey brg. Smpai kat saner pun dlm pukul 10.15 pgi tue pun dah takder paking sngat, ingatkan we all yg lgi awal rupanyer ramai yg gunakan this time to do some shopping at ikea. actually ini bkn 1st timd dtg, dah selalu dtg just nak keep in written the memory bila dah married nie. so nanti leh show kat anak aper "mama ngan papa" punyer aktiviti tiap hujung minggu



penat jugak jalan dari section to other section tapi mmg best, rambang mata, tpi husband sya nie mmg tak suka sngat jalan2 nie, tgh saya belek2 jer dia tah ilang ke mana?? dia nak suruh sya jalan cepat sikit.... (adoi tak bestnyer nak shopping). so jlan punyer jalan tak beli bnyk brg pun just beli 2 item jer.... coz rambang sngt + no money just leh tgk jer




*ikea entrance*.... snap, snap





my husband

No comments: