Tuesday, March 31, 2009

Pregnancy Test

sejak 2 menjak nie aku rasa bnyk perubahan pada diri, selau sngat nak pie buang air kecik, asyik lapar, nak berintimasi ngan husband pun rasa tak mau... dah tue aku tiba2 terfikir aku pregnant ke???? sebab klu ikut kalender aku patut dtg period. so hari ahad lepas ader beli pregnancy test kat guardian so blik umah dngan tak sbar pegi buat test, suspen sngt2 bila tgk the result, tgk2 ader just one line kat c so it means that aku tak pregnat , tpi bila tgk blik ader line kat t mcm ader takder. so ckp kat husband maybe tak pregnant kot. siap nangis lagi.


tapi hari nie masa lunch hour aku bertekad nak pie guardian beli lagi pregnancy test sbb mcm tak cayer the 1st trial. mcm instint aku ckp tak salah buat 2nd testkan so aku buat test kat toilet ofis sbb rasa tak sanggup nak tunggu time balik umah, sng jer nak guna this pregnancy test... yup nak tau tak the result..... browse ok kat bawah




my pregnancy test







adoi tak sabar






tunggu kejap ok
kasi suspen sikit








download in progress
yup yup
the result












what do you
think ???

i'm pregnant or not ???












the details ok
close up



downloading





the result



guess what????




guess for me

excited



No comments: