Wednesday, March 18, 2009

Malas Day

So malas hari nie aku start masuk keje balik, further more keje berlambak tpi takder moodlah nak buat, nak wat measurement so malas, contractor call pun aku blur, mmg malas tahap dewa, tak larat... tgk muka aku pun stress. Maybe dah berstatus isteri lagi letih, mana blik nak masak, basuh baju, kemas umah, buat itu buat ini. adoi letih, maybe take time kot nak sesuaikan diri, keje dah berlambak nak pie site lagi, nak pie meeting lagi dan aku tak maulah keje mcm zaman bujang dulu, keje smpai mlam... ish2 tak tahan kot... how??? im so tired





kebosanan melampau







i'm tired

No comments: