Tuesday, July 14, 2009

Mama! Mama! Baby dah 20 Minggu

Sayang intan payung mama dah 20 minggu dalam rahim mama, semakin membesar, agak semakin comel mcm mama & papakan??? Bila dah smpai angka 20 rasa cam tak sabar jer nak lahirkan baby nie cepat2 sbb idup mama & papa sudah lengkap dngan adernya baby nie. Ramai dah tanyer aku dah leh start scan utk tau jantina baby nie, erm next week baru leh tau baby nie girl or boy ok. Ramai jugak kwn2 aku dah melahirkan anak pada tahun nie, so this year bnyklah junior mama masing. Ok sayang, jngan nakal2 tau dlm perut mama, mama syang baby, papa pun syang baby. malam2 aku akan nyanyikan lagu tema famili kami sambil usap perut.... dok buat lirik sndiri.



mama ayang papa
papa ayang mama
mama ayang "abby"
papa ayng "abby"
abby ayang mama
abby ayang papa







Your baby measures about 6.5 inches/ 16.5 centimeters from crown to rump and is steadily gaining weight. A whitish coat of a slick, fatty substance called vernix caseosa begins to cover your baby and protects the skin during its long immersion in amniotic fluid. It also eases delivery. The baby's swallowing more this week, good practice for the digestive system. After your baby takes in amniotic fluid, his body absorbs the water in the liquid and moves the rest into the large bowel. Be extra vigilant about getting enough iron. Your baby needs it to make red blood cells, among other things. In fact, it's almost impossible for you to get too much from food alone without overeating. Iron-rich foods include lean red meat, poultry, fish, lentils, spinach and iron-fortified cereals.

No comments: