Thursday, July 9, 2009

Happy Besday Mama

Detik 12 mlm, dah 6 julai yahoo its my besday dan mama semakin tua nie baby, saya pura2 tidur, tup2 ade ciuman kat pipi dari papa dgn bisikan kata2 kat telinga mama "selamat hari jadi mama" erm sungguh syhadu saat tue, tpi still sy pura2 untuk tidur. dalam hati just can say thanks sayang for all the love that u give, i'm already had the most beautiful family and with you as the part of me, masa tue dapat rasa baby gerak2 sikit, maybe happy for me.




Pagi tue pun sbelum papa pie keje, sya buat cam biasa jer sajer nak tgk reaksi dia, mmg dah jadi rutin sebelum papa pie keje sya akan cium tngannya, dan yup dpt lagi morning kiss and besday wish dari papa. So papa tanyer, mama nak ape2 tak?? this year what i wanted the most i already have, what more can i say?? takperlah papa this year papa simpan duit beli for this baby. yup that for the good things right. tiba2 air mata turun, teringat pada arwah mak selalu klu arwah mak ader mesti dia akan ckp "Selamat Hari Lahir adik"




July is the months of everybody in the office, so we all decided to plan one celebration for all, erm so dkat ofis 5 org sambut besday pada bulan yg sama, so need a big celebration, ptg pulak husband sms me tanyer nak mkn maner dan suruh balik awal. Rupenya papa bawa mkn kat secret recipe di jusco cheras selatan, erm so aper lagi mama mkn my favourite cake, chocolate indulgence yahoo baby pun mesti happykan syg biasalah 2 in 1 package, mama happy pun baby akan happykan.





tgk all the cake, nyum..kan syang




ini cake mama, sdapkan sayang





So lepas mkn2 tgk brng utk baby, just window shopping jer. Mama berkenan nak beli mcm2lah baby, tak sabar nak shopping spree utk baby nie, tpi yg pnting nak tau gender anak mama nie dulu, harap2 baby boy , klu twins lagi bagus. amin...

No comments: