Friday, July 3, 2009

Baby, Semalam Mama......

Smalm merupakan satu hari yg seronok, membengangkan, menyakitkan... bermacam2 rasa dlam satu hari. maybe baby pun rasakan sayang, keje utk final account Elken Exhibition Hall nie mkin memeningkan, bnyk VO's and also drawing is kejap ader kejap takder so mcm maner nak buat, so aper lagi buat buta2, so nak kene faham lagi adoi, tak bernafas mama nie syng. Tiba 2 our building manager Ms Yeoh ask us to go for meeting with bos, its a staff meeting, so in my mind mesti suspect mama akan kene nie.




Erm yup bos in now in mood membebel aku pun cebik muka, buat muka seorng pekerja yg protes, yup bnyk isu di bincangkan, tentang the work system, tntg timesheet (yg mmg aku tak suka nak isi), tntang isu dealing with client contractors and suppliers, then tiba part aku tak leh tahan, bos mcm nak kenakan aku,




bos: " i tak suka staff ambik half day, ambik mc, emergency leave, if u nak take annual leave, make sure that you all finish your work , if not the next day u must working extra's hours"


in my mind: "alah poyolah boss nie nak attack akulah tue, mcm aku kisah" hahahaa ada aku kisah


Selalunyer org akn ckp if you pregnant, people will treating u good, i'm not sure on this, hello i'm pregnant there's a time that i will feel unhealthy, tak faham ngan this bos, please consider.




elken exhibition hall final account re-measure




all the VO's




So after bebel bos pun ckp tiba2 nak belanja us mkn mcd. ehem cam tau jer mama nak mkn mcd kan syng. so aper lagi we all ambik this chance to order a mahal punyer set, aku paling suka mkn big mc, double cheeseburger & spicy chicken mcdeluxe, erm so aku order big mc, adoi sdpnyer, then masa lunch aku tak tau why bos treat me well, ask me on my pregnancy, nak ambik hati aku, or you feel thatt u are the guilty person. Erm dlm kul 3 jugak start keje, so biasalah time nie aku dah 50% malas. plus telinga sakit balik, adoi tak tau knapa, sakit yg amat. so ptg nie cdg blik sharp coz nak pie klinik.







mama to be



yup rubbing my baby



Dalam takder mood aku nie pie surf internet nak tau pasal michael jackso, the king of pop so ader upload sikit gambar the latest masa dia buat reherseal for his concerts, people come and go and this within god power, are he died in ISLAM, only the good knew the true.


like this pose



if he still alive the concerts will be the hit



No comments: