Tuesday, July 21, 2009

Demam!!!!!





Demam!!! Erm mama demamlah baby, mesti baby dapat rasa tahap kedemaman mama niekan, baby pun tak bnyk gerak, nie dapat dari jangkitan husband yg dah demam sejak dari jumaat. so aku pulak kena infection dri hari ahad mlm just rasa sore throat dapat tido berapa jam jer?? so hari isnin still gagah nak pie ofis nak semua org ofis tau yg aku demam ok, no main2. kul 9.40 smpai ofis sbb highway so jammed then kul 11.30 pgi rasa badan tak larat lagi so decide blik pi klinik. Yup mama demam, sore throat, semua aderlah. Nie pun still tak ok lagi nie, demam lagi esok ader check up kat HUKM harap2 hospital boleh bagi mc smpai jumaat. Tak tau nak taip per, sbb kepala poning.

No comments: