Friday, October 1, 2010

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin





Selamat Hari Raya
&
Maaf Zahir Batin





Dah lama rasanya tak update blog nie, kalau tak hari2 dok update pasal kisah Adam yg makin lama makin banyak akal, tak larat lak nak melayan dia tapi syukur Allhamduliilah Adam dah makin sihat dan tak ada lagi masalah yg timbul bila dok ngan pengasuh baru aka nenek angkat Adam. Raya tahun nie pun meriah dengan adanya Adam yerlah dulu Adamkan dalam perut lagi, lanie dengan ada nya dia raya kami lagi meriah.semu apersiapan raya tertumpu pada dia dulu. Semua just for Adam. Oklah raya nie kami just beraya di umah Mertua kat bentong.. bestlah jugak. Enjoy picture of Adam yerk.




my son and mama luv u


No comments: