Thursday, October 21, 2010

My Lil Prince and Me

Wah nampaknya hari2 aku dah start update blog nie, hahaha dah start ketagih blogging balik nie. Alah keje claim dah pun siap aper salahnya luangkan masa sikit update blog yg dah makin bersawang nie, rasa macam nak tukarlah layout blog nie, dah jemu ngan colour pinklah bowink.. i pun PINK LADY ok. Nak update pasal jamuan hari raya hari tue kat KGP, adalah kehadiran JKR, adanya Tan Sri Gadang, org2 kuat site, sub con dan termasuk aku dan Adam. Makanan gila banyak tersedia utk dihadam dan dilantak oleh kami semua. Adam masa tue pun taklah sihat sangat baru jer kene demam semalam tapi Allahmdulillah dia happy jer, tak meragam pun. Siap bos aku yg tidorkan dia. Hahahatapi tak dapat melantak bnyak pun.. Kambing gilos 5 ekor 1st time makan kambing terus pening kepala, maksudnya darah tinggi naiklah tue. Nasib baik tak jadi per2 klau tak ada yg mabuk terus pengsan.


Lets enjoy the picture of mama lil Adam



mama & the lil prince
macam mama dia tak???
tang dagu tue samakan




org sibuk makan
adam dok tido
hadoi




mama luv this cuti cutie boy




bebudak sembang2




i like this picture
aunty theresa with adam
super duper cutie




mama, adam minum dulu


No comments: