Wednesday, October 20, 2010

Gumuks So What????

Huhu, malu rasanya nak upload gambor aku yg makin gumuks, malu ker??? Hahaha aper ku kisah aku gumuks ke aper ker, janji aku tetap sihat, maintain gitu. Aper nak malu ngan bentuk badan sendiri, janji aku ada family, ada anak, ada kerjaya yg best. Tapi ada jugak mahkluk yg kat luar yg pandang rendah pada org yg berbadan gumuks, kenapa ada 2nd class yerk.... Why kalau gumuks tak cantik, tak ada potongan badan... so tired with this kind of minded people. Geram. Janji aku happy wiyh my family, aku dah jumpa ngan bnayk org dah pergi meeting with a lots of people but they never treat me like those people. Those people that think there are so good. I hate them. Hate so much apesal nak jeling2 aku, aku ada mintak duit korang ke, kat site aku dah naik 15 tingkat, site kat UOL aku dah naik sampai 30 tingkat jalan kaki. Still ok. so what the fuck of you look me that way. Aku benci..... Honestly aku mmg geram ngan people macamnie.... pleaselah look at yourself also. Tak percaya ke ngan kejadian Tuhan.. sampai sekarang aku cukup benci ngan org itu....hate him.




i gumuks so what

No comments: