Wednesday, June 16, 2010

Haiyo.. Sudah Tambah Lagilah

Mengancam tak tajuk kat atas tue, aper yg dah tambah. Hik hik baru dapat tau pagi tadi, dalam hati dok fikir awat Adam cirit birit, awat Adam suka gigit remote, Awat Adam duk kuar ayak liur, huhu .


Rupa2nya











tumbuh gigi atas 2 btglah ..
 kuar 2 btg serentak tau





*sila ignore gambar nie, adam dah tumbuh gigi bawah sejak 4 ke 5 bulan





Time tue aku sajer nak tgk, tgk2 ada dah tunggul 2 btg lak tue, hadoi awat tumbuh 2 batg terus, nie nak demam on off lah nie, yerlah mana tak demam, dok kuar serentak, syabas tue Adam, mama luv u hik hik, lpas nie gigit papa yerk. Tuelah ada aku baca dari sumber internet kat Ratuhati.com , semua nie saling berkaitan, ada org kata budak cirit sebab nak tumbuh gigi, ada ckp nak ringan kan badan sbb nak start menyusur dan merangkak.. hadoi mcm2 if yes its good tap aku tak mo Adam Cirit Birit lagi tak tentu arah jadinya pemikiran aku... huhu.

1 comment:

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors