Thursday, May 21, 2009

Tak Sihat

No mood dan tak sihat, agak inilah keadaan org yang mengandung. Selalu sangat rasa tak sihat.... tpi takper ini just permulaan so kene tahanlah sikitkan. Walaupun tak sihat aku sentiasa mohon ada tuhan agar sihatkan tubuh badan ku ini. So mlm nie aku akan pie check up to klinik. tak mau tangguh2 lagi. Ofis punyer keje pun malas nak buat kiranyer minggu nie minggu honeymoon aku. Baguslah tak larat nak tgk muka bos, lagipun bos outstation...yahoo. Hip2 hooray




adoi tembunnyer baby nie, montok + montel + comel

2 comments:

rahayu said...

salam..dah berapa bulan nih? anak yang ke berapa dah?

AziLa said...

oh first baby,
dah 3 bulan...so skrg asyik tak sihat ajer, u also pregnant jugak ke?? Leh share story