Wednesday, May 20, 2009

Last Week Memory

Just a summary of last week activities, memandangkan last week bz so takder maser nak update blog nie. Last week bz buat certificate of payments for LCL utk projek One Residency 31 floor service apartment. yup agak headache bila claim dari LCL ini msuk, maybe coz the pressure...... yup selagi this certificate ini tak kuar LCL akan kejar u setiap 1 hour, just to alert u what is your work. Sorry to say this?? I KNOW MY JOB OK... just i ignore dia punyer call. Biasalh LCL nak experdiate i utk kuarkan dia punyer claim.




This week also boring coz i miss my senior,,, dia dah resign. Aku dulu punyer beria2 nak resign tapi sbab dah pregnant ku tangguhkan hasrat ku ini, tunggulah bila aku dah bersalin and also next year kami plan nak duk area gombak atau wangsa maju. So oklah dulu... cumer keadaan ofis snyap tanpa dia. Kdg2 aku ngan dia mmg tak der persefahaman tpi kami tau itu just dlm keje, aku still have respect to her.... she is my senior.



muka yg konon fokus





Harap2 minggu nie aku, so skrng hari2 aku lepas balik keje akan masak, Entah tak rasa penat dan still ok jer masa masak... takder berlaku keadaan yg meloyakan. Happy coz suka tgk husband mkn makanan yg di msak oleh wife dia nie. Tapi selalu tiap2 khamis aku takkan masak coz akn selalu pegi pasar mlam, skrg suka giler makan nasi kerabu, sedapnyer tak tau nak describe. Skrg kat tmpat aku ader makcik jual nasi lemak ader jugak jual nasi kerabu utk sarapan pagi, harga agak murah RM 2.50 mmg sdap... jgn lah anak aku nie ckp kelantan coz asyik makn nsi kerabu jer.


makanan vege




Sempena last day mof my senior, we all go to mkn at vege restaurants, yup mmg sdap makanan vege kat situ. aku ok je mkn vege, aku pandai mkn vege sejak kat old offices, i think eat vege is healthy tpi jemukan nak mkn sayur jer.


LCL certificate of payments






Jumaat yg lepas finally the LCL certificate of payments is ready for collection by LCL. Sungguh lega tiada lagi gangguan dari mereka. Finally aku akn aman seketika, just kene tunggu next month punyer claim dari mereka

No comments: