Monday, April 6, 2009

Yup I'm Pregnant, thats for sure!!

Nak umumkan one good news, yup i'm pregnant 5 weeks already my baby... mmg excited gila bila masa doktor confirmkan yg sya betul2 mengandung. Actually pada hari sabtu lepas 4/4/2009 sya ngan husband pegi kat Pusat Rawatan Jamilah di Bandar Tun Hussain Onn dlm pukul 10.30pgi smpai saner. So mmg berdebar gila time ambik no. ngan husband pun asyik mengusik. So my turn coming.... sya dan husband pun masuk




Doktor Jamilah: Puan azila sakit aper?
Ssya: Nak check betul ke sya pregnant, sbb sya dah buat test dan ia positif
Doktor Jamilah: Ok puan pegi ambik air kencing, so kita test utk u



Dlam beberapa saat (tak tau saat ke minit)



Doktor Jamilah: Nie kawin bila dan bila last period
Saya : Bulan 3, 8hb saya kawin last period 24hb
Doktor Jamilah: Nie bunting pelaminlah nie lepas nie tak cukup rehatlah puan azila, CONGRAT



Doktor terus salam tngan husband mcm dalam drama pulakkan??? Mmg syahdu gila masa tue rasa nak peluk jer doktor tue



Yup i'm pregnant. Mmg nangis masa tue coz rindu kat arwah mak, yer bila kita kehilangan seseorng yg kita syang, tuhan akan ganti untuk kita yg lagi berharga.











Ya Allah
aku bersyukur pada mu atas pemberian mu ini.,
tabahkan hati hamba mu ini,
sihatkan tubuh badan ku dan anak ku ini,
harap ia menjadi permata hati kami suami isteri



No comments: