Thursday, April 30, 2009

End of April, Beginning of May

Just tak ader idea nak post aper, tpi just happy that this april ending in well situation, my baby is growing with my love, feel happy jer hari2 walaupun ader rasa sad kadang2 but thats normal we had our own things, problems to get through all days. Yup also bila dah married nak tak nak ader jugak gaduh2 tpi not so teruk , walaupun kita dah lamer kenal ngan husband but ader juga masa kita takkan saling faham memahami, thats why it called asam garam kehidupan rumah tangga. Just totally rindu pada arwah mak, ahad lepas ader tgk kubur mak, sungguh pilu, rasa nak cium jer tangan arwah mak. i miss that moment, Mak adik really miss u , just al fatihah untuk mu adik kirimkan. Setiap kali tgk kubur mak, rasa miss the time with her. The time mase gurau2 ngan mak, the time masa dia panggil namer. now i understand the feeling of mother, i luv u mak forever n ever.



so comelkan




Stop on the sad partkan??? This may i wish my life is fully cherish with this growing baby, hope baby makin kuat, sihat jer, mama and papa really luv u, balik keje husbnad akan pegang perut panggil nama baby, tpi skrag kitaorg panggil dia "abby" bukan "baby" nice kan ??? So this may dah dekat 3 month i pregnant. tak sabar nak pie scan

No comments: