Friday, April 10, 2009

Baby dah 6 Weeks




My Baby dah 6minggu, mmg excited asyik kira hari jer. Adoi bila lah baby dah besar yer?? Mama pulak tak sabar?? Tak sabar sbb org kat ofis nie sayik cakap baby nie mesti comel gile berdasarkan mak dan ayah dia... hehehe diaorg nie pandai jer. Untuk sepanjang 6 minggu aku just ader simpton morning sickness tpi tak teruk sngatlah, selera mkn pun dah kurang tpi balik umah mmg terasa lapar gila dan sejak nie aku akn selalu tido awal. puluk 10mlm dah tido . gila cepat, selalu aku nie addicted to tv kdg2 kul 2-3 pgi aku baru tdi,. tpi sejak kehadiran baby nie adoi asyik tido awal. maybe baby nak mama rest kot....







----------------------------
Hye syg mama,
tgh wat per?
mama syg kamu
syang ku
-----------------------------


No comments: