Thursday, April 2, 2009

The Mind is in the Air

Tak tau tajuk nie sesuai ke tak??? Yup now sya betul2 tak leh fokus dlm my work, tak tau maner satu nak buat??? Nak buat progress claim?? or doing supplier hunting??? dan juga fikir pasal pregnancy??? adoi yg maner satu nie???



Adakah aku pregnant??? Org kater aku nie "bunting pelamin". aku pun tak bersedia lagi jumpa doktor, but planning sabtu nie nak pegi ngan husband baru best if husband follow. boleh feel the suspens. Yup aku mmg excited nak pregnant? Tpi apakah aku bersedia to become a mother?? sya pun tak ader answer utk jwapan itu. yg aku tau aku excited.


cutekan

1 comment:

a m b e r h u n n said...

hehe..
bestnye..

hope hope
ada la tu..
:-)