Wednesday, February 18, 2009

So Tired

im so tired.: please help me.: can't hold on anymore




Mingg nie minggu bz bagi ku.. penat , tahap gaban muka pun macam tak blah.. mmg letih nie gara2 keje tender utk INNO INTEGRASI "Mewah Composting Plant". Aku kene buat measurement utk pome holding tank, leachate pit and all the reinforcement works..... Drawing received on the 11th Mac but tender must bw out in 2 weeks, usually QS practices 1 month to prepare the measurement, description and preaparing whole BQ but tak tau naper yg this jobs nak so urgent... because the client are from New Zealand so need to do perfect joblah... maybe i guess that ways



Mmg dah tak tahan bayagkan smlam balik 9.30mlm, pening gila tgk rebar.. maybe aku tooo tired smpai tak leh tgk dgn betul otak pun kater "SAYA PENAT" nak rehat, bayangkan nak kawen lagi, nak fikir ini lagi itu lagi camner................




barang permainan yg membosankan.: taking off paper




the drawings that brings headhache





ku tak tahan lagi.: letih



No comments: