Friday, February 27, 2009

My Sad Day


Dear all, tak tau knapa hari nie btl2 rasa sedih... knapa yer???? Takkan sbb pagi tdi hujan aku punyer mood pun follow or the rain felt how sad is my hearts now. SAD??? Yup skrg tgh rasa sad sangat, maybe minggu nie so hard for me to cope or i dah jadi semakin penat... tired, bored?? Factor yg rasa hari nie yg membuatkan sya sedih :-




1. Arwah Mak



i luv u mother


Dah 2 tahun arwah mak tak ader, rasa mcm baru smlam jer dia tak ader??? Mak, adik betul2 rindu mak, miss u a lot.. Adik dah penat sangat mak, tersangat penat, tersangat letih, sangat2 letih, Ke adik yg tak kuat atau sya dah penat pendam rasa rindu smpai satu tahap tak boleh nak pendam lagi so air mata pun keluar, dulu masa arwah mak ader dialah tempat aku bermanja, selalu mintak nasihat selalu ckp masalah, dia faham sngat perangai anak bongsu dia nie.... Ape2pun adik doakan mak sentiasa di cucuri rahmat hendaknya dan sentiasa berada di kalangan org yg beriman dan di cintai ALLAH... AMIN





2. Pressure / Stress


Aku mungkin dah di tahap letih bekerja kat ofis nie, the load works increasing the backtabber, how to manage it...???

No comments: