Thursday, February 24, 2011

Stress

Stress!!! Partly i think itu mmg kita akan alami yer tak?? Ada yg stress dalam kerja, ada yg stress time ada problem, ada org stress everyday yerlah ada yg fikir pasal family, pasal kerja, pasal dunia. mcam2lah. Itu nature kehidupan manusiakan, tapi kenelah professional sikitkan ini tak, aperlah i tetiba merapu niekan peningkan. Actually aku tak suka lahkan bila kerja aku diperkotak katikkan. Tak suka, professional sikitlahkan. I tau u buat kerja u, but your experience not worth for u to fight me ok!! u  just only 1 year experience k and your background not the same as me. tup2 baling kertas atas meja aku depan aku, kenapalah attitude kau tue mcm DIVA, pleaselah learn to respect people, u nak org respect u, tapi u tak respect org lain. U bukan bos i ok. Totally different, or tgk chart organisation your place in the top doesn't mean that  u my boss ok, ur position not same as me. Geram, aku tak marah dia, walaupun dia baling benda tue atas meja i, i cakap nice jer ngan dia but cakap sinis jer ngan dia, but that make her cry. So who fault is that, its me or you... waste of time nak pujuk this kind of person k.

No comments: