Thursday, February 17, 2011

Akhirnya

Internet down kat ofis, sbb modem and router rosak, macam tak leh bernafas rasanya, serabut jer kepala bila tak ada line internet, huhuhu, siap akulah org yg membusykan diri call org tmnet, siap marah2 lagik. Peduli aper aku "customer always right" tapi tuelah aku taulah tak leh marah2 org tapi huhu tak lehlah idup tak ada internet nak buat kerja pun no mood tau. nanti i kasi upload story best2 k

No comments: