Friday, February 11, 2011

Lunch at Asam Pedas Linda Onn

Hari Jumaat dalah hari paling best, kitaorg leh rehat 2 jam,  bolehlah nak ngular mana2kan. Tapi hari tue kitaorg plan pie KK Home Deco kat belakamg Tesco Ampang, so apparently adalah sesi membeli belah kat situ adalah jugak habiskan masa dekat2 satu jam lebih, bnyk gila choice kat KK Home Deco and harga pun reasonable than others tempat cthnya SSF Deco twice harga dekat KK Home Deco, tapi tuelah bila dah terkenal harga pun turut naik. So bila dah lapar kitaorng pun carik kedai makan, tup2 dekat KK Home Deco tue ada My Asam Pedas Linda Onn, hik hik why not try makan kat sinikan. 

Rezeki tak rezeki, Linda Onn pun ada kat sana terkejut jugakk lah kitaorng. Dapat gaklah bertemu artis gitu, dia yg tegur kita orng dulu tuelah di katakan artis yg humble so kita pun rasa best bila dia mula interact ngan kitaorng. Bab makanan pulak, mmg sedap gila asam pedas dia, pedas dan tearas gitu asam pedas asli. Well two thumbs to her food  ok worth for the money. Rata2 yg datang makan kat situ take the chances utk bergambar dengan Linda Onn, oklah dia mmg mesra gitu. Walaupun i taklah minat sngat ngan dia tapi i puji dia punya attitude not like a Divas type. Hope for her success in the future.



aktiviti kemestian, snap picture




us with LINDA ONN
so obvious we are short hahaha

No comments: