Saturday, January 8, 2011

Shopping Adam

Weekend yg indah semestinya berada dngan family, yerlah siapa lagi yg aku ada dalam dunia nie?? Yang ada cuma suami dan Adam, hik hik ayat sedihlah pulakkan. Poyolah kan. Kami cuam menghabiskan masa kami kat shopping mall jer tapi mainly kami lepak kat Tesco Cheras and Carrefour Bandar Tun Hussein Onn, port kami berjalan2 dan shopping brng dapur. Boring jugaklah kan duk umah nak kene gak berjalan2 ngan Adam. 

Walaupun Adam tak berjalan lagi, tak kisahlahkan kitaorg masukkan Adam dalam troli senang citer. Allhamdulillah dia bukan jenis bnyk ragam bila letak dalam troli tue, hik hik namapk comei jer. Mama luv Adam ok sayang. Whatever happened in the future please know that mama luv u forever n ever darling. You're mama lil boy and mama luv u in every of my breath.




Adam tgh observed mama & papa dia mamam





Adam: Mama, saya lapar lah???





Shopping Adam
Hik hik letak dia kat dalam troli.




Nak cari brg mama

No comments: