Monday, January 3, 2011

Misi 2011



Pejam celik dah 2011, officially Adam pun dah 1 year. Cepat rasanya masa berlalu Azam tahun lepas partly ada yg tercapai, yerlah Adam dah makin membesar dengan sihat walau pun kadang kala sakit jugak, bnayak gila cabaran tahun 2010 yg aku hadapi. Fed up with CPK Associates, and now happy with new job walaupun aku site based walaupun kene kerja sampai Sabtu, walaupun tak seperti kerja di CPK at least i had new environment, new frens, new workload, aper2 pun kene happykan. Erm walaupun bnyk benda pahit yg terjadi tapi partly itulah kehidupan penuh dugaan dan cabaran. Manusia akan diuji dan terus diuji oleh Allah. Tiada manusia pun yg terlepas, harap utk tahun ini i akan sentiasa kuat menghadapi segalanya.

Misi 2011

  1. Nak menambah bilangan keluarga, harap2lah aku akan dikurniakan rezeki
  2. Harap career akan lebih berkembang walaupun dah 5 tahun kerja QS walaupun kenkadang ada rasa fed up with kerja2 qs tapi what to do kerja jerlah kan nak cari rezeiki utk anak dan family , hihi episod pencarian kerja... if ader better offer baik take it kan.
  3. Nak cepat2 settlekan S&P umah kat Pelangi Semenyih 2
  4. Nak kete baru (huhuhu, nak dapatkan kete impian tue)
  5. Nak buat baju kurung banyak2
  6. Nak cuti raya aidilfitri lama2
  7. Nak itu dan ini..................................
I luv my life now, luv my Adam, luv my family luv my works, luv my frens luv every one.

No comments: