Friday, January 14, 2011

Budget Bagus


I'm not so desperate pun, so tak kisah lah kan. Bukan aku nak sngat keje kat tempat engkau, Tak taulah pengalaman kerja engkau berapa lama, nak interview org pun interview jerlah tapi tanyalah benda2 yg berfaedah ini tak sembang sesama sendiri nak show off yg u all baguslah tuekan. My work experience dah 5 years so jgnlah memperkotak katikkan aku yer tak?? Aperlah, dahlah guna nama company org lain tapi nak keje kat company lain. Do i care, tak kisahpun dapat ke tak kerja tmpat, don't even bother ok. So typical people, judge kita punya ability time interview nak judge 2 pun agak2lah kan. Nie nak show off u bagus jer. Aku nak kerja bagai nak gila dah so i knew my skill ok. Jgn nak tumjuk u all jer bagus.




i don't even care!


No comments: