Wednesday, October 21, 2009

No Manners!!!!





Inilah gambar yg sempat di ambil sebelum aku bertekad utk tidak memancitkan tayar kereta orang ini, maner tak bengang kan rasa nak dapat lesen kete nie dah buat praktikat mcmner nak parking kereta, but this owner assume that the myvi owner is know how to go out with this situation, this not the problem, nak kuar mmg ader agak payah, nak kene adjust2 yerlah tgk sajer kerapatan bontot kete vios nie ngan myvi punyer bontot, nasib baik org nie tak ader, if ader mmg dah kene pelangkung ngan aku 100 kali gamaknya, susahkan org tau tak!!!! nasib baik aku nie mmg bukan org yg bodoh* parking dgn cara yg bodoh* seperti ini........ kasi org angin jer


No comments: