Saturday, March 5, 2011

His Bicycle

As what we promises to Adam, if dia dah jalan. We promise him we would buy a bicycle, so after searching all Tesco, dari tesco cheras, tesco semenyih, tesco kajang, tesco ampang banyak gile kan tempat. Sebenarnya nak tengok which want offer murah sikit. Yerlah kat tesco, bicycle yg kami nak dah sold out so perhaps kalau kitaprng cari lain tesco maybe yg kami nak tue ada. Erm hampa dan hampa, basikal yg kami jumpa harganya ialah rm 116.10 mahal tak. Aku rasa tak worth of money, tak kedekut ok, just nak cari yg muwah kalau ada aper salahnyer boleh jimat sikit k. Cari di Carrefour mak datuk mahai gila, RM170.00 less dapat RM 130.00, gilos tak gilos, padahal fesyen basikal sama jer ngan kat tesco punya.

So selepas pencarian yg memenatkan kami, akhirnya kami decide utk ke Tesco Ampang kembali. Agaknya rezeki Adamkan, basikal yg di idamkan hanya tgl 2 unit lagi. dan harga pun dah jatuh kepada RM 99.90, nak dekat seratus gakkan, so kami pun rembat jerlah khas utk Adam, yang akhirnya boleh berjalan. So tiap2 pagi kerje akulah nak menolak Adam ke rumah pengasuh. mama excited, cumil basikal tue.




Basikal mane???





Apa tengok2 nie basikal Adam tau!!!!!
Tut
Ketepi

No comments: