Monday, March 14, 2011

Facebook




You all minat facebook tak aka FB. Em dulu aku mmg ketagih tahap ayam kat FB nie. Berjam2 lamnanya ngadap FB nie pun tak apa, tapi tuelah then tanpa u perasan all the works you akan kept aside as you mmg dah addicted to FB. Powerkan kuasa FB, so tak heranlah kerja yg suppose urgent jadi lambat, so masalah tue mmg dari diri sendiri, sendiri yg cari pasal. But lately aku dah tak addicted to fb, means tak adalah aku nak post2 status yg ngarut2kan. Dulu kalau aku bengang, aku buat status kat fb suruh my super senior ngan my principal baca. Hahaha tak terlepas gak consultant2 yg aku kenal. Diaorng pun melambatkan kerja aku dan give a headache to my head, hik hik well itulah manusia.  Kadang aku suka gak cari gaduh komen status org yerlah ada tue status annoying sangat kat aku. Hahaha, setan cucuk aku suh gaduh. Well now aku just tgk jer status org, like bila perlu komen rasa nak komen senang kit kan mals nak cari gaduh kat FB nie, kurang kontroversi.

No comments: