Saturday, March 12, 2011

Ada Rezeki Adalahkan?????

Hari ini aku ada interview with Mah Sing after works punya session, tak taulah dapat ke tak kan , just try my luck. Kalau ada rezeki adalahkan, sebelum pegi kene ambik lil adam wih my husband yg drive yerlah nie kan hari jumaat for sure mesti jammed gila jalan Sungai Besi. Actually frankly dah bnyk gila pie interview ngan company besar2 tapi tuelah tak ada rezeki ,takpun sbb gaji aku mahai sangat kot dan maybe diaorng lebih rela ambik fresh grad senang nak ajar than org yg dah terlampau experience nie. Huhu, whateverlah kalau ada rezeki adalahkan. Kalau tak dapat pun tak aper. 


Sapai kat MahSing pun dah pukul 6.30ptg tunggu org nak interview, huhu serabut gak ofis kat sini. Sesi temuduga berjalan ngan lancar tapi biasalah penemuduga kat company besar2 nie mesti nak eksen kan. Hello i know how tough it is to become QS ok, aku punya experience with consultant and clients, kerja lewat malam samaoi tak makan, time aku pregnant dah 8 bulan aku kerja sampai kul 12, so hello i know the nature of works ok. Ayat paling besat aku dengar " WORKS HERE WE NEED SPEED BECAUSE OF THE TIGHT DEADLINE, AND IF U RASA SELESA WIH YOUR CURRNT COMPANY, BETTER YOU STAY THERE". wow superb kan ayat dia, erm typical chinese kan,  hello u kerja company besar u ingat u bagus ke dahlah u cuma HR jer , per bendalah nak condem aku pulak. Aku dtg interview elok2 kau nak perlekehkan aku pulak. Per bendalah poyo.



Sorrylah yerk  kalau ada kata2 yg show aku macam bagus, wakaka. Just ayat jer bukan per pun, so enyoy my picture with lil Adam yg makin nakal tue, so the naughty boy.





Snap 1
Mama & Adam





Snap 2
Me luv U





Snap 3
Tanpa Rela






Snap 4
He is my luving luv

No comments: