Friday, September 3, 2010

Rezeki Jangan Di Tolak

sayang mama


Muwah rezeki ke?? Muwah gaklah kalau aku still kat ofis lama confirm dah dapat 1 month bonus.. sudah2 jgn dikenang lagi company lama tue. Kat sini pun kira ok gak, dapat gak duit raya dari subcon huhu, allhamdulilah dari tak ada lngsungkan. Syukur2 lepaslah gak beli baju adam yg dah mencecah berpuluh ringit tue. Huhu baju budak kecik tue pun dah berpuluh2, baju mak dia jer yg tak beli lagi ngan bapak dia. Takperlah untuk anak aper salahnya. Bila dah ada anak mmg kita akan spend utk anak. Well inilah pengorbanan mama & papa utk adam.

No comments: